1.FC Žamberk | Dorost – smolná prohra po srdnatém výkonu
5265
single,single-post,postid-5265,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

05 Čer Dorost – smolná prohra po srdnatém výkonu

Žamberk : Nemošice 2:3 (2:2)

Branky: Hájek, Kudlačík – Lorenc, Bělohlav, Dusil

Tři zápasy do konce sezóny a nás deka stále neopouští. Slibně rozehrané utkání jsme bohužel nakonec nedokázali proměnit v body i přes početní převahu v závěru zápasu.

První poločas domácího zápasu s 5. týmem tabulky začal velice slibně. Hned v úvodu utkání jsme dokázali vstřelit gól a mohli se radovat z včasného vedení – Hájek 1:0. Vstřelení branky nás motivovalo, a tak jsme ve 21. minutě dokázali vedení ještě zvýšit, kdy Kudlačík proměnil svou šanci na 2:0. Bohužel ve 25. minutě se hostující hráč velice vážně zranil, a tak jsme opět museli volat sanitku (přejeme hráči aby zranění bylo co nejméně vážné a mohl se zase vrátit na plac). Od této doby jsme přestali hrát a hostující tým toho dokázal využít a do poločasu stihl srovnat na 2:2.

O přestávce dokázal druhý trenér Libor Kos hráče skvěle nabudit a především v druhém poločase hráči nechali na hřišti naprosto vše. Dokázali jsme hrát trpělivě a s vysokým nasazením. Soupeře jsme v podstatě k ničemu vážnějšímu nepouštěli a pár slibných šancí si vytvořili. Bohužel jak už to trochu bývá u nás na jaře zvykem, tak jsme i přes náš kvalitní výkon opět inkasovali. Soupeř v této chvíli šel ještě do oslabení po vyloučení hostujícího hráče Vávry (druhá ŽK). Bohužel i přes nasazení a bojovnost jsme se už nedokázali prosadit a výsledek tak opět dopadl smolně pro nás. Nemošice si ze Žamberka odváží tři body.

I přes další prohru a spousty zranění, které nás provázejí, moc děkuji klukům, že stále mají chuť a motivaci hrát a především snahu naši smolnou sérii prolomit. #zažamberk

Domink Gottwald – Ondra Veselý, Ruda Toman, Dušek Matěj, Martin Václavek – Kuba Kudlačík, Vojta Cvik, Kryštof Hájek, Robin Kos – Pepa Jaroš, Honza Bureš (60. Matouš Nýdl)

Trenéři: Mikuláš Cvik, Libor Kos

247