1.FC Žamberk | Mladší žáci Holice – Žamberk
6052
single,single-post,postid-6052,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

25 Zář Mladší žáci Holice – Žamberk

Podle postavení soupeře v tabulce jsme očekávali zápas, kde bychom měli být tím lepším týmem a který by měl být pro naše hráče možnost pro nacvičení různých kombinací.

Holice – Žamberk 0:9 (0:5)

góly: 3x Fogl Šimon, 3x Bartoš F., Krejsa M., Dostál M., Lot J.

Sestava: Tomáš Černoch, Matěj Krejsa, Marek Dostál, Denisa Menzelová, Jakub Petr, Jan Lot, Matouš Kalášek, Šimon Fogl, Kristián Černý, Adam Černý, Kryštof Pražák, Ivan Nehria, Daniel Křen, František Bartoš.

Po počátečním vlažném vstupu do zápasu jsme se prosadili gólově individuální akcí Š. Fogla. Další gólový úspěch jsme zaznamenali střelou zdálky, která krásně zapadla za bezmocného brankáře, autorem byl Mára Dostál. Důraz v souboji hned ve svém prvním střídání předvedl Fanda Bartoš a byl po zásluze odměněn gólem. Po pěkné kombinaci chladnokrevně zakončil Matěj Krejsa.

Ve druhém poločasu jsme chtěli předvádět kombinační fotbal, bohužel byla hra rozháraná a pěkných akcí bylo k vidění tak na prsty jedné ruky. Přesto jsme měli utkání pod kontrolou a zápas zaslouženě vyhráli.

Z individuálních výkonů bychom chtěli zdůraznit jistotu Tomáše Černocha v brance, výkon Máry na pozici posledního hráče, který předváděl konstruktivní rozehru. Našli bychom až pět hráčů, kteří předvedli dobrý výkon dle své dovednosti, ale stejný počet hráčů, kteří nebyli při svém příchodu na hřišti dostatečně motivováni a jejich bojovnost byla slabá. Tento přístup by na soupeře z Lázní Bohdaneč, kterého přivítáme tuto středu na našem hřišti rozhodně nestačil. Snad se nám podaří motivovat všechny hráče a budeme na domácí zápas se soupeřem ze špičky tabulky připraveni.

 

 

 

376