1.FC Žamberk | DOROST – SHRNUTÍ TŘÍ KOL
6132
single,single-post,postid-6132,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

11 Říj DOROST – SHRNUTÍ TŘÍ KOL

FC Jiskra 2008/Žamberk : Orel 2:7 (1:4)

Branky: Tinka 2x

Rudoltice/Žichlínek : FC Jiskra 2008/Žamberk 3:4 (2:0)

Branky: Tinka 3x, vlastní

FC Jiskra 2008/Žamberk : Sezemice 1:3 (0:1)

Branky: Dzura

Poslední tři utkání nám konečně přineslo první tři body.

První utkání proběhlo s týmem Orla. Toto utkání bylo podle výsledku velice jednoznačné, ale výkon tomu neodpovídal. Musíme samozřejmě uznat sílu soupeře, který i v loňské sezóně patřil mezi nejlepší. V zápase měl tým Orla převahu, ale drtivou většinu branek jsme dostali po zbytečných ztrátách a chybách.

V druhém utkání bylo v sázce mnoho. Hrálo se o to, kdo se konečně odlepí ze dna tabulky. V tomto utkání jsme byli nakonec šťastnější my. Tým Rudoltice/Žichlínek do zápasu vstoupil daleko lépe. Po prvním gólu jsme byli paralyzováni a vůbec jsme se nemohli dostat do hry. To se změnilo v poločase, kde jsme si v kabině řekli, co můžeme zlepšit a především, že musíme bojovat. Tohle jsme si vzali za své a zápas se nám především naší bojovností podařil otočit. Velkou mírou se o to zasloužil Martin Tinka, který má velice dobrou střeleckou formu, kterou potvrdil vstřeleným Hattrickem.

V posledním utkání jsme nastupovali doma proti Sezemicím. Do tohoto zápasu především hosté nastupovali s výraznou výškovou a fyzickou převahou, což se projevilo i na výkonu. První poločas jsme po vyrovnaném boji nakonec prohráli 1:0. V druhém jsme ale nic nevzdali a podařilo se nám vyrovnat. Bohužel ale ke konci druhého poločasu nám tzv. došlo a hosté to v 82. a 88. minutě trestali dvěmi góly. Tudíž jsme z tohoto zápasu trochu smolně odcházeli jako poraženi.

Trenéři: Martin Opravil, Mikuláš Cvik

221