1.FC Žamberk | TURNAJ STARŠÍ PŘÍPRAVKY PIKI CUP U11 (ročník 2012) DOBRUŠKA 2023
6730
single,single-post,postid-6730,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

16 Čer TURNAJ STARŠÍ PŘÍPRAVKY PIKI CUP U11 (ročník 2012) DOBRUŠKA 2023

O víkendu ve dnech 10.-11.6. 2023 se v Dobrušce konal turnaj PIKI CUP U11 za účasti 14 týmů. Turnaj se hrál v systému 7+1, hrací doba 25 minut. V průběhu dvou hracích dnů si zahrál každý tým s každým a z toho vzešel konečný vítěz turnaje. Jednalo o první turnaj našich kluků v tomto herním systému, protože doposud hráli systém 5+1, tudíž to pro ně bylo něco zcela nového. Náš tým se skládal z šesti kluků ročníku 2012 doplněn devíti kluky ročníku 2013. Na začátku jsme věděli, že turnaj bude pro naše kluky fyzicky náročný, jelikož rozměry hřiště jsou podstatně větší, než na které jsou zvyklí.

První hrací den sehrál náš tým celkem sedm zápasů a vstup do turnaje se nám moc nepovedl. Po úvodních třech prohrách si kluci „osahali“ pro ně nový herní systém a ve čtvrtém zápase s přehledem porazili tým FK Orlicko. Poté kluci sehráli pro diváky atraktivní zápas s FK Náchod, kdy po bojovném výkonu nakonec slavili vítězství. V šestém zápase nás však zmrazila prohra s kvalitním soupeřem z SK Lázně Bohdaneč a první hrací den jsme zakončili výhrou nad OFS Ústí nad Orlicí. V tabulce jsme byli na pěkném osmém místě.

Do druhého hracího dne měli kluci parádní nástup. Nejdříve remízovali s týmem FC Hlinsko, kdy v tomto kluci nastřelili třikrát břevno a pro bojovný výkon si zasloužili zápas vyhrát. Dále pak porazili tým SC Xaverov (modrý). Poté nás čekaly celkem tři těžké zápasy s týmy z předních míst tabulky, které skončily porážkou, ale kluci je sehráli se vztyčenou hlavou a nikomu nedali nic zadarmo. Mezi těmito se klukům podařilo zvítězit nad týmem ČAFC Praha.

Závěrem bych chtěl všem zúčastněným klukům poděkovat za předvedený výkon, kdy v celkovém součtu obou hracích dnů si zahráli „pekelných“ 325 minut fotbalu a v turnaji skončili na pěkném desátém místě. Poděkování patří i rodičům, kteří naše kluky po celý turnaj hlasitě podporovali.

Sestava týmu:

Jáchym Bartoš, Adam Černý, Tomáš Musil, Adam Maivald, Jakub Fousek, Daniel Kaška, Štěpán Barvínek, Jakub Hodek, Dominik Šroler, Matěj Hrdina, Oliver Konečný, David Kmeť, Jakub Vrba, Antonín Krček, Jaroslav Kovanda

Výsledky:

1.FC Žamberk vs SC Xaverov (černá) 1 : 5

branky: Tomáš Musil

1.FC Žamberk vs FK Spartak Choceň 0 : 4

1.FC Žamberk vs FK Orlicko 4 : 0

branky: 2 x Oliver Konečný, Adam Maivald, Jakub Hodek

1.FC Žamberk vs FK Náchod 3 : 2

branky: Tomáš Musil, Jakub Hodek, Oliver Konečný

1.FC Žamberk vs SK Lázně Bohdaneč 1 :6

branky: Tomáš Musil

1.FC Žamberk vs OFS Ústí nad Orlicí 3 : 1

branky: Dominik Šroler, Adam Černý, Jakub Hodek

1.FC Žamberk vs FTA Academy 0 : 4

1.FC Žamberk vs FC Hlinsko 1 : 1

branky: Tomáš Musil

1.FC Žamberk vs SC Xaverov (modrá) 1 : 0

branky: Jakub Hodek

1.FC Žamberk vs RMSK Cidlina 1 : 4

branky: Adam Maivald

1.FC Žamberk vs ČAFC Praha 2 : 1

branky: Adam Maivald, Jakub Hodek

1.FC Žamberk vs FC Hradec Králové 0 : 11

1.FC Žamberk vs MFK Chrudim 2 : 4

branky: 2 x Antonín Krček

345