1.FC Žamberk | Pouťová neděle v Jablonném bez bodů
6872
single,single-post,postid-6872,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

28 Srp Pouťová neděle v Jablonném bez bodů

TJ Jablonné nad Orlicí – 1.FC Žamberk       3:0

Sestava: Vítek – Kotyza, Molnár, Veselý – Bartoš (80´Hernych), Franke (70´Rudolecký), Stejskal, Jírů, Derka (46´Kmoch) – Cvik, Chlumecký (46´Kořán, 80´Brebis)

Nedělní sousedské derby hrané před téměř tisícovkou diváků moc fotbalové krásy nepobralo a výsledkově se nám vůbec nevydařilo. Do utkání jsme sice vstoupili aktivně a v úvodní desetiminutovce jsme byli nebezpeční, avšak žádná ze slibně se rozvíjejících akcí se nepodařila dotáhnout do úspěšného konce. A tak poté přitlačili domácí, vyhrávali osobní souboje, měli územní převahu a tlačili se do zakončení. Když už to vypadalo že se půjde do kabin bez branek tak se ve 42´minutě dostal k míči domácí Filip a určil tak poločasové skóre 1:0. Do druhého dějství jsme přeskupili řady s cílem co nejrychleji vyrovnat. Získali jsme uzemní převahu tlačili se, ale šance Cvika, Kořána, ani trestné kopy Jírů a Veselého jsme nevyužili a tak přicházeli tresty na druhé straně. Domácí čekali na naše chyby a podnikali velmi nebezpečné brejky do naší otevřené obrany a dva z nich s pomocí tečí obránců využili. Nejprve se trefil v 64´Václavek a v 76´Kyllar stanovil konečné skoré na 3:0.Všechny body tak zůstali na pouti v Jablonném.

 

Hodnocení: Domácí hnáni parádní diváckou kulisou hráli jednoduchý a účelný fotbal řízený na stoperu skvěle hrajícím Kyllarem. Zaslouženě zvítězili a nám nezbývá, než si to v týdnu rozebrat, poučit se a připravit se co nejlépe na další utkání.

264