1.FC Žamberk | Derby s Letohradem bez vítěze
6929
single,single-post,postid-6929,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

17 Zář Derby s Letohradem bez vítěze

1.FC Žamberk – FK Letohrad B    1:1 (1:1)

Branka: Filip Bartoš

Sestava: Vítek – Stejskal, Rudolecký (54´Lang), Molnár – Kotyza, Jírů, Kmoch (37´Veselý), Huška, Bartoš – Kořán (64´Brebis), Cvik (86´Kos)

Do utkání jsme vlétli jako velká voda a hned ve 2.minutě se po přihrávce Pavla Hušky za obranu řítil sám na branku Filip Kořán, ale trefil pouze gólmana Uhlíře. Ve 4.minutě se po další lahůdce Pavla Hušky ocitl v úniku pro změnu Miky Cvik, ale ani ten neuspěl. V 8. minutě pak po centru Tomáše Kotyzy hlavičkoval do tyče Filip Kořán, aby pak v 10. minutě po další pěkné akci z levé strany Filip Bartoš konečně rozvlnil síť 1:0. Pokračovali jsme v náporu a ve 13 minutě jsme rozehrávali roh, místo toho abychom navýšili skoré však následoval rychlý kontr hostí, který jsme nedokázali přerušit a na jeho konci vyslal Procházka první střelu na naši branku 1:1. Tento moment zcela změnil dění na hřišti. Najednou to byli hosté, kteří se dostávali snadno do zakončení, ovládali střed hřiště, využívali rychlonohé hráče po stranách. Naštěstí pro nás, ale ve svých šancích postupně selhali Dunas, Procházka a Kadlec tak jako my v úvodu utkání. Před koncem poločasu jsme přeskupili řady, hra se opět vyrovnala a dostali jsme další obrovskou šanci na změnu skoré. To když se po faulu na Mikyho Cvika pískala penalta. Míč si postavil Jarda Jírů, bohužel také jeho Uhlíř vychytal a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu. Úvod druhé půle patřil opět nám, ale byla z toho pouze dvakrát tyč a jedno břevno po hlavičce hostujícího obránce. A tak udeřilo na druhé straně a naštěstí pro nás z toho byli také jen nastřelené tyče. V 90. minutě se ještě ocitl ve vyložené šanci střídající Kos, ale s brankářem přehodil i branku a tak utkání skončilo dělbou bodů.

Atraktivní zápas pro diváky se spoustou šancí, pohledných akcí, hraný ve slušném tempu. Pro oba trenéry, ale spíš infarktový a pro nás je to na domácím hřišti ztráta dvou bodů.

159