1.FC Žamberk | Mladší přípravka turnaj Žamberk 22.10.2023
7088
single,single-post,postid-7088,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

23 Říj Mladší přípravka turnaj Žamberk 22.10.2023

Poslední turnaj podzimní části sezóny jsme odehráli na domácím hřišti za pravého podzimního deštivého počasí. Tentokrát k nám zavítaly týmy Pardubiček, Vysokého Mýta a Moravské Třebové. Výsledkově to tentokrát pro oba naše týmy bylo jako přes kopírák. První 2 zápasy jsme museli skousnout porážky, chuť jsme si spravili v závěrečných zápasech s Moravskou Třebovou.

 

Mladší přípravka A

Sestava: Nathalie Blechová, Nikolas Šroler, Tobias Táborský, Václav Leksa, Mikuláš Diblík, Aleš Hájek, Vojtěch pelikovský, David Pelikovský, Matyáš Jäger

V zápasech s Pardubičkami a Vysokým Mýtem se nám nevyvedly především úvody utkání, kdy jsme výrazně ztráceli a zlepšené výkony ve druhých poločasech už na zvrat v utkáních nestačily. Výsledkově se nám povedl až poslední souboj s Moravskou Třebovou a mohli jsme si tedy na závěr turnaje užít vítězný pokřik.

Výsledky:

Žamberk vs Pardubičky 2:6, branky: David Pelikovský, Mikuláš Diblík

Žamberk vs Vysoké Mýto 3:6, branky: Matáš Jäger, David Pelikovský, Mikuláš Diblík

Žamberk vs Moravská Třebová 6:3, branky: Aleš Hájek, David Pelikovský, Vojtěch Pelikovský, Tobias Táborský, vlastní 2x

 

Mladší přípravka B

Sestava: Anežka Franková, Jakub Andrš, Matyáš Pavelka, Jakub Diblík, Daniel Osuský, Šimon Franke, Mikuláš Malina, Václav Baťka, Eduard Kaplan

Úvodní utkání s Pardubičkami jsme začali velice aktivně a v poločase drželi vedení 3:1. Bohužel po přestávce jsme se nedokázali udržet na stejné vlně, soupeři nechávali až moc prostoru a naše hra byla založená spíše na náhodě. Další góly se nám vstřelit nepodařilo, naopak soupeř byl velice efektivní  a 4 brankami v řadě překlopil vítězství na svou stranu.

Začátek zápasu s Vysokým Mýtem znamenal několik našich zbytečných chyb a rychlou ztrátu poměrem 3:0. Z tohoto úvodu jsme se oklepali a další průběh zápasu byl vyrovnaný, stihli jsme však skóre jen kosmeticky upravit na konečných 3:6.

Závěrečný souboj s Moravskou Třebovou byl od počátku v naší režii. Rychle jsme brankově soupeři odskočili a mohli si tak druhý poločas v poklidu užít a pokusit se i zapracovat na lepší rozehrávce od zadních řad. V tomto zápase mohl oslavit vstřelení dvou gólů Mikuláš Malina, pro kterého to byl první turnaj v žamberském dresu.

Musíme opět pochválit výkony našich dvou brankářů Dana Osuského a Kuby Andrše, kteří nás několikrát podrželi a velice povedeně zakládali i naše útočné akce.

Výsledky:

Žamberk vs Pardubičky 3:5, branky: Šimon Franke 2x, Anežka Franková

Žamberk vs Vysoké Mýto 3:6, branky: Václav Baťka, Jakub Diblík, Šimon Franke

Žamberk vs Moravská Třebová 8:1, branky: Šimon Franke 4x, Mikuláš Malina 2x, Jakub Andrš 2x

 

 

 

227