1.FC Žamberk | Turnaj starší přípravky – 12.11.2023 Praha Koloděje
7113
single,single-post,postid-7113,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

13 Lis Turnaj starší přípravky – 12.11.2023 Praha Koloděje

Ve společnosti týmů TJ Viktoria Vestec, SK Libuš, FK Slavoj Koloděje, TJ Kouřim a SK Bezděkov jsme odehráli turnaj v nafukovací hale v Praze Kolodějích. Referát dnes začnu od zadu a hned vysvětlím proč. V posledním zápase nás čekal nejfotbalovější tým turnaj – děti z SK Bezděkov. Jedná se o děti, které se účastnily i finálového turnaje poháru mláděže Planeo Cup a to je dostatečný důkaz o kvalitě týmu. Do zápasu jsme vstoupili chybou v rozehrávce a rychle prohrávali 1:0 od tohoto okamžiku jsme však v zápase dominovali a naše děti svým nasazením vtáhli emočně do zápasu kromě trenérů i rodiče. Po zápase jsme si užili vítězný pokřik a většina dětí litovala, že jsme takto nezvládli odehrát i předešlé čtyři zápasy. Kdyby tomu tak bylo, tak nás medaile určtě neminula. Takto jsme odjížděli s pátým místem ale hlavně s utvrzením se, že naše děti když opravdu chtějí, tak mohou hrát parádní zápasy téměř s každým týmem!

 

sestava: Nikolas Šroler, Samuel Skucius, Nathalie Blechová, Vojtěch Pelikovský, Patrik Kořán, Dominik Šroler, Eliáš Plundra, David Pelikovský, Jakub Gažák, David Kalous

 

Výsledky:

1.FC Žamberk vs TJ Viktoria Vestec 2:2

střelci: Jakub Gažák, Eliáš Plundra

Spravedlivá remíza! Zahajovací zápas turnaje ve kterém byl k vidění poměrně pohledný fotbal a ve kterém oba týmy ještě několik šancí neproměnily.

 

1.FC Žamberk vs SK Libuš  1:3

střelci: Jakub Gažák

Náš nejhorší fotbalový výkon. Za zmínku stojí pouze krásně trefený trestný kop z kopačky Kuby Gažáka.

 

1.FC Žamberk vs FK Slavoj Koloděje 0:0

V zápase jsme neproměnili mnoho vyložených šancí a tak jsme odcházeli ze zápasu zklámáni po ztrátě za bezbrankovou remízu.

 

1.FC Žamberk vs TJ Kouřim  0:2

Dovolím si tvrdit, že fotbalově jsme byli lepší, ale hraje se na vstřelené branky a tam byl náš soupeř a celkový vítěz turnaje produktivnější.

 

1.FC Žamberk vs SK Bezděkov  5:1

střelci: 4x Dominik Šroler, Eliáš Plundra

Jak už bylo napsáno výše, škoda že jsme takto neodehráli celý turnaj!!! Pochvalu za zápas si zasloužily úplně všechny naše děti.

163