1.FC Žamberk | Mladší žáci: Zimní liga Letohrad II. kolo
7126
single,single-post,postid-7126,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

04 Pro Mladší žáci: Zimní liga Letohrad II. kolo

V sobotu 25. 11. 2023 proběhlo 2. kolo zimní ligy na umělé trávě v Letohradě. Hrálo se systémem každý s každým na šířku hřiště s počtem hráčů 7 + 1 a délkou zápasu tentokrát 25 minut. Hráli jsme odpolední část turnaje za příznivějšího počasí než dopolední část turnaje.

1.FC Žamberk – Lanškroun 1:3

K zápasu někteří hráči přistoupili velmi vlažně a to se projevilo hned v úvodu zápasu, kdy jsme obdrželi gól ve druhé minutě. Tento gól s námi opět zacloumal a než jsme se stihli vzpamatovat, přišel v 5. minutě další gól. Poté se kluci probudili, hráli se soupeřem vyrovnanou hru a dokonce ho dokázali zavřít na jeho polovině. V 19. minutě jsme nepohlídali rychlý protiútok a soupeř nekompromisně trestal. Nenechali jsme se odradit a opět útočili. Minutu před koncem se nám podařila sehrát ukázková kombinace na jeden dotek, na jejímž konci byl Adam Maivald a korigoval tak výsledek tohoto zápasu.

Branky: Adam Maivald

1.FC Žamberk – Moravská Třebová 1:2

Do druhého zápasu jsme nastoupili s tím, že se pokusíme soupeře zaskočit. Kupodivu se nám to do 21. minuty dařilo. Dokázali ubránit jejich nejlepšího střelce a sami jsme byli nebezpeční. Ve 22. minutě jsme soupeře dokonale šokovali, kdy se Jakubu Petrovi podařilo na podruhé prostřelit jejich gólmana. Škoda, že hned z dalšího protiútoku jsme nedokázali ukopnout míč a soupeř vyrovnal. Konec zápasu se poněkud táhl a soupeř nás dokázal ještě jednou zaskočit a to ve 26 minutě. Čekali jsme, že rozhodčí ukončí hned zápas, ale hra pokračovala. Hned z rozehry se nám podařila, sehrát pohledná kombinace, na jejím konci stál Mára přímo proti brankáři, ale při koncovce nezachoval chladnou hlavu.

Branky: Jakub Petr

1.FC Žamberk – Jehnědí 0:3

Tento zápas se nám moc nepovedl. Obdrželi jsme poměrně laciné góly a nedokázali na to odpovědět. To nás drželo trochu dole a chybělo nám tak potřebné sebevědomí.

1.FC Žamberk – Mohelnice 2:2

Do posledního zápasu jsme vstoupili výborně, hned v 5. minutě otevřel skóre Marek Dostál. V 10. minutě bylo ještě veseleji, kdy se znovu trefil Mára. Zápas jsme měli víceméně pod kontrolou. Škoda jen, že jsme nevyužili mnoho šancí, které nám soupeř dopřál. Ve 24. minutě jsme neuhlídali jednu z  šancí soupeře a zbytečně inkasovali. V poslední minutě zápasu jsme bohužel nechali dva útočníky za obranou a tím přišli o vítězství v zápase.

Branky: Marek Dostál 2x

Ze zápasu bych chtěl vytáhnout krásné kombinace, které se nám už konečně začínají dařit. Dostupování hráčů už je také lepší. Škoda jen, že někteří hráči ještě nedovedou hrát hned od začátku naplno. Problém nám stále dělá šířka hřiště, ale na tom ještě přes zimu zapracujeme. Největším překvapením byl Lukáš Doleček, který na postu obránce zahrál výborný zápas.

sestava: Dan Kaška, Jáchym Bartoš, Adam Maivald, Ivan Nehria, Jakub Petr, Matěj Musil, Denisa Menzelová, Marek Dostál, Filip Chládek, Adam Šlesingr, Lukáš Doleček.

171