1.FC Žamberk | Přípravné zápasy mladší přípravky
7137
single,single-post,postid-7137,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

12 Pro Přípravné zápasy mladší přípravky

O víkendu 25.-26. listopadu čekaly náš tým mladší přípravky hned 3 fotbalové akce.

Zápas proti týmu Bambiny

V prvním případě sehrály naše, prozatím nejméně zkušené děti, přátelský zápas proti v této sezóně veleúspěšnému týmu Bambin. Utkání se odehrálo na umělé trávě v Žamberku. Bambiny nám naplno ukázaly svou formu a od začátku jsme počítali především góly v naší síti. Na straně Bambin nás nejvíce trápil zejména Matyáš Pavelka, který zaznamenal celkem 15 gólů. Z týmu přípravky zaslouží pochvalu za své nasazení Šimon Marvan.

Sestava: Anežka Vrabcová, Matyáš Vrabec, Ryan Scott, Šimon Marvan, Alexandr Štefek, Šimon Jelínek

Žamberk Bambiny vs Žamberk mladší přípravka 28:3

Branky:

mladší přípravka: Šimon Jelínek, Anežka Vrabcová, Ryan Scott

Bambiny: Matyáš Pavelka 15x, Jakub Šulc 4x, Jiří Keprta 3x, Dominika Salabová 2x, Matyáš Hynek 2x, Mikuláš Pavelka

 

Přátelský zápas s Letohradem

Další část dětí, zejména ročníku 2016, sehrála opět na naší umělé trávě přátelský zápas se stejně starými dětmi z Letohradu. V utkání jsme dlouho dotahovali mírný náskok soupeře. V závěru se nám podařilo skóre překlopit na naší strany a nejtěsnějším rozdílem zvítězit. Všechny děti si dostatečně zahrály a spokojené byly ve výsledku obě strany.

Žamberk vs Letohrad 12:11

Branky: Šimon Franke 9x, Jakub Andrš, Anežka Franková, vlastní

Sestava: Anežka Franková, Jakub Andrš, Václav Baťka, Šimon Franke, Matyáš Jansa, Daniel Osuský, Bartoloměj Bílek, Hynek Kostelecký

 

Turnaj ročníku 2015 v Chocni

Naše nejstarší děti ročníku 2015 zavítali na turnaj na umělé trávě do Chocně. Zde je čekal domácí tým a dále tým Českých Heřmanic.

V obou zápasech jsme si vedli velice dobře, děti se snažily kombinovat a především svým pohybem soupeře předčily a zaslouženě si v obou případech připsaly vítězství. Domů jsme tak mohli odjíždět velice spokojení.

Sestava: Natálka Blechová, Mikuláš Diblík, Jakub Diblík, Aleš Hájek, Václav Leksa, Oliver Mlynář, Nikolas Šroler, Tobias Táborský, Vojtěch Pelikovský, David Pelikovský

 

Žamberk vs Choceň 5:1, branky: Natálka Blechová, Václav Leksa, Mikuláš Diblík, Jakub Diblík, Tobias Táborský

Žamberk vs České Heřmanice 11:2, branky: David Pelikovský 3x, Aleš Hájek 2x, Mikuláš Diblík 2x, Tobias Táborský 2x, Natálka Blechová, Vojtěch Pelikovský

 

Halový turnaj v Letohradu 2.12.2023

V sobotu 2.12.2023 jsme se zúčastnili halového turnaje v Letohradu. Našimi soupeři byli Letohrad A, Letohrad B, Králíky a Žichlínek.

Sestava: Natálka Blechová, Anežka Franková, Nikolas Šroler, Tobias Táborský, Aleš Hájek, Jakub Diblík, Oliver Mlynář, Jakub Andrš, Šimon Franke

První zápas jsme sehráli s týmem z Králík. V utkání jsme tahali za kratší konec, soupeř se dostal do několika šancí, které k našemu štěstí neproměnil. V závěru neprotlačili míč do branky ve velké dvojšanci Kuba Diblík ani Šimon Franke. Nakonec tedy zápas skončil bezbrankovou remízou.

Utkání s Letohradem B bylo opět velice vyrovnané, šancí k vidění mnoho nebylo a o výsledku tak rozhodl náš jediný gól Kuby Diblíka.

Následný souboj s Letohradem A už jsme výsledkově nezvládli. Soupeř byl efektivnější a nám se toho směrem k soupeřově brance moc vytvořit nepodařilo. Výsledkem bylo tedy skóre 0:3.

V posledním utkání se Žichlínkem dlouho nebylo o vítězi jasno, oba týmy se dokázali 2x prosadit. Na naší straně stojí za zmínku krásná akce z rohového kopu, kdy Niky Šroler našel krásně Natálku, která vyslala na soupeřova brankáře nechytatelnou střelu. Zápas rozhodl těsně před koncem Tobias Táborský svým gólem na 3:2.

Celkově jsme na turnaji obsadili krásné druhé místo za vítězným domácím Letohradem A.

119