1.FC Žamberk | Halový turnaj Lázně Bohdaneč – mladší přípravka
7181
single,single-post,postid-7181,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

30 Led Halový turnaj Lázně Bohdaneč – mladší přípravka

Na neděli 28.1.2024 jsme pro děti ročníku 2016 naplánovali turnaj v krásné hale v Lázních Bohdaneč. Z důvodu většího počtu nemocných dětí nás nakonec z ročníku 2015 posílili Mikuláš Diblík a Vašek Leksa.

Pořadatel nás nalosoval do kvalitnějšího dopoledního turnaje, věděli jsme tedy, že uspět na tomto turnaji nebude vůbec snadné.

Hned v prvním zápase jsme narazili na pozdějšího vítěze turnaje – Jaroměř. Od začátku jsme tahali za kratší konec. Čtyřgólovou ztrátu v závěru jen kosmeticky upravil Vašek Leksa.

Následující utkání se Žďárem and Sázavou rozhodly hned první minuty, kdy jsme rychle prohrávali 3:0. Ve zbytku zápasu už se hrál vyrovnaný fotbal, my jsme však střelecky vyšli naprázdno.

Následovala série 3 zápasů se zvučnými soupeři, které jsme všechny prohráli rozdílem jediného gólu. Proti Pardubicím jsme prohráli 2:3, za zmínku stojí krásná střela Mikyho Diblíka, na kterou neměl pardubický brankář nárok.

Stejným skóre jsme prohráli i střetnutí s Chrudimí. Soupeř nás zmrazil vítězným gólem z rohového kopu v posledních vteřinách utkání.

Nadějně vypadalo také utkání s Hradcem Králové. Dvoubrankovou ztrátu jsme dokázali snížit gólem Matyho Pavelky, více jsme toho však už do konce hrací doby nestihli.

Poslední zápas s Chvaleticemi byl z naší strany směrem dopředu poměrně bezzubý. Naopak soupeř se dokázal dvakrát prosadit, což znamenalo naší další prohru.

 

Téměř v každém zápase jsme dopláceli především na nepozornost při obranné činnosti. Pokud se nám nedaří soupeře zatlačit směrem dopředu, nesmíme pak dělat zbytečné chyby, které rozhodují zápasy. 3 branky jsme obdrželi přímo z autového vhazování, než jsme si všimli, že už je míč na hřišti, skončil v naší síti. Šest porážek logicky znamenalo poslední místo na turnaji. Na druhou stranu náš výkon nebyl žádný velký propadák, dokázali jsme hrát vyrovnané zápasy se silnými soupeři a věříme, že nás snad příště čekají i lepší výsledky. Vyzdvihnout musíme nasazení a důraz Mikyho Diblíka a Matyho Pavelky, kteří se postarali o většinu našich gólů.

Sestava: Anežka Franková, Matyáš Pavelka, Mikuláš Diblík, Oliver Mlynář, Václav Leksa, Šimon Marvan, Šimon Franke

Výsledky:

Žamberk vs Jaroměř 1:4, branka: Václav Leksa

Žamberk vs Žďár nad Sázavou 0:3

Žamberk vs Pardubice 2:3, branky: vlastní, Mikuláš Diblík

Žamberk vs Chrudim 2:3, branky: Matyáš Pavelka, Mikuláš Diblík

Žamberk vs Hradec Králové 1:2, branka: Matyáš Pavelka

Žamberk vs Chvaletice 0:2

136