1.FC Žamberk | Turnaj mladší přípravky Žamberk 5.5.2024
7300
single,single-post,postid-7300,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

08 Kvě Turnaj mladší přípravky Žamberk 5.5.2024

V neděli 5.5.2024 jsme pořádali domácí turnaj krajského přeboru přípravek. Na turnaj k nám zavítaly týmy Ústí nad Orlicí, Vysokého Mýta a Chrudimi.

Mladší přípravka A

Sestava: Natálka Blechová, Vojtěch Pelikovský, Tobias Táborský, Václav Leksa, Mikuláš Diblík, Lukáš Brak, Ondřej Šilar, Bartoloměj Bílek, Aleš Hájek

První zápas s Ústím nad Orlicí byl z naší strany povedený. Ujali jsme se vedení, které jsme celý zápas udržovali. Bohužel gól v naší síti z poslední vteřiny utkání znamenal konečnou remízu 5:5.

Proti Vysokému Mýtu jsme bohužel herně nezvládli první poločas a prohrávali tak o několik branek. V druhé části jsme náskok soupeře rychle stahovali, konečný výsledek však vyzněl o jediný gól ve prospěch Vysokého Mýta.

Proti Chrudimi jsme od začátku tahali za kratší konec. V podstatě jsme neohrozili soupeřovu branku a výborně hrající Chrudim si na hřišti dělala, co chtěla. Po několika rychlých brankách už bohužel také opadla motivace našeho týmu a zřejmě se i projevila únava z přecházejících zápasů a dlouhého čekání. Výsledkem tak byla naše vysoká porážka bez jediného vstřeleného gólu.

Pochválit za celý turnaj musíme především Natálku Blechovou, která se jako jediná nebála postavit do branky a svými výbornými zákroky i rozehrávkou týmu výrazně pomohla.

Výsledky:

Žamberk vs Ústí and Orlicí 5:5, branky: Ondřej Šilar 3x, Lukáš Brak, Mikuláš Diblík

Žamberk vs Vysoké Mýto 7:8, branky: Tobias Táborský 4x, Ondřej Šilar 2x, Vojta Pelikovský

Žamberk vs Chrudim 0:12

 

Mladší přípravka B:

Sestava: Jakub Andrš, Matyáš Kalous, Lucas Beneš, Oliver Mlynář, Matyáš Pavelka, Šimon Marvan, Šimon Franke, Hynek Kostelecký, Matyáš Jansa

Naše mladší děti bohužel na tomto domácím turnaji ze tří zápasů nevydolovaly ani jeden bod. Tentokrát nám nevyšel ani zápas proti Ústí nad Orlicí, které jsme v předchozích 2 případech dokázali porazit. Dále jsme narazili na 2 velice kvalitní týmy Vysokého Mýta a Chrudimi, na které zatím fotbalově zkrátka nemáme. Nicméně i tak se nám podařilo vstřelit několik gólů a pro děti to byla další cenná zkušenost.

Výsledky:

Žamberk vs Ústí nad Orlicí 2:7, branky: Šimon Franke 2x

Žamberk vs Vysoké Mýto 3:9, branky: Matyáš Kalous 2x, Matyáš Pavelka

Žamberk vs Chrudim 1:12, branka: Lucas Beneš

 

104