1.FC Žamberk | Dorost: Žamberk – Žichlínek/Rudoltice
7326
single,single-post,postid-7326,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

20 Kvě Dorost: Žamberk – Žichlínek/Rudoltice

Žamberk – Žichlínek/Rudoltice 8:1  (3:1)
góly: 3x Brebis, 3x Tinka, Kos, Kořán

Sestava: Kubíček – Barvínek, Veselý, Ander – Toman, Houška, Brebis, Fejkel, Várady – Kos, Kořán  střídající: Tinka, Tobiáš, Mušuka, Nýdl

Proti týmu, který musel nastoupit bez svých dvou největších opor, se hrálo prakticky na jednu branku. Soupeř za celý zápas nevyslal na naší branku přímou střelu, přesto se i on mohl radovat z čestného úspěchu.
Zápas byl pro nás ideální možností vyzkoušet si věci, které proti lepším soupeřům v rychlosti nedokážeme sehrávat. V zápase byl hlavním tahounem naší ofenzivy Aleš Brebis, který šance připravoval, ale hlavně byl i gólově produktivní. Ve druhém poločase si útočnou polovinu pronajal Martin Tinka a svoji defenzivní činnost pozorně zvládli Ondra Veselý s Adamem Houškou. Nebojácným výkonem a neustálým zásobováním nebezpečných balónů ze strany do vápna předvedl Kryštof Várady jak má krajní hráč hrát na tomto postu.

Příští týden zajíždíme do Horního Újezdu, který doma podává dobré výkony: Čeká nás souboj s týmem, který je v našem patře tabulky a pokud chceme patřit do horní poloviny tabulky, budeme muset bodovat.

103