1.FC Žamberk | 7. kolo krajského přeboru MLADŠÍCH ŽÁKŮ ze dne 21. 9. 2024
7546
single,single-post,postid-7546,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

27 Zář 7. kolo krajského přeboru MLADŠÍCH ŽÁKŮ ze dne 21. 9. 2024

Sedmé kolo krajského přeboru se odehrálo za vydařeného počasí na dobře připraveném hřišti v Jablonném nad Orlicí.

Na hřiště soupeře jsme přijeli s vidinou, že navážeme na zápas proti Poličce, kde bylo vidět nasazení a týmová hra. Opak byl ale pravdou. Hned od prvních minut byla na hřišti z naší strany vidět nervozita, kluci si nevěřili v soubojích jeden na jednoho a vázla i kombinační hra. Papírově slabší soupeř ucítil nervozitu v našem týmu, čehož využíval a snadno se dostával do gólových příležitostí. I přes to skončil první poločas remízovým výsledkem. O přestávce jsme klukům vysvětlili, co je potřeba ve hře zlepšit, kdy hned na úvodu druhé půlky ve 39. minutě krásnou střelou otevřel skóre Štěpa Barvínek a ve 41. minutě přidal další gólový zápis Adam Maivald. Bylo vidět, že z kluků spadl pomyslný balvan a hra se začala zlepšovat. I když soupeř ještě stačil po hrubé chybě v obraně vstřelit branku, tak Adam Maivald v 57. minutě dalším gólem pojistil výhru na hřišti soupeře.

Sestava týmu:

Daniel Kaška, Štěpán Barvínek, Jakub Hodek, Matěj Hrdina, Filip Chládek, Jáchym Bartoš, Jakub Fousek, Robin Hájek, Antonín Krček, Jaroslav Kovanda, Adam Maivald, Denis Navrátil, Matouš Šrefl.

41