1.FC Žamberk | 4. kolo krajského přeboru starší přípravky – 29.9.2024 Choceň
7548
single,single-post,postid-7548,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

30 Zář 4. kolo krajského přeboru starší přípravky – 29.9.2024 Choceň

Ve čtvrtém kole krajského přeboru přípravek jsme byli hosty na fotbalovém stadionu v Chocni, kde jsme se postupně utkali s domácím týmem FK Spartak Choceň, FC Hlinsko a FK Česká Třebová. Stále nás trápí veliké množství omluvenek a tak jsme turnaj byli nuceni odehrát s patnácti dětmi ve dvou týmech.

 

Skupina „A“ – modrý tým:

sestava: Matěj Krátký, Samuel Skucius, Vojtěch Pelikovský, David Kalous, Nikolas Šroler, Pavel Géring, Nathalie Blechová, David Pelikovský

 

1.FC Žamberk vs FK Spartak Choceň  10:3

střelci: 3x David Pelikovský, 3x David Kalous, 2x Pavel Géring, Nathalie Blechová, Samuel Skucius

Minulý týden jsme našeho prvního soupeře na turnaji přehráli 12:1. Soupeře jsme nechtěli s ohledem na tento výsledek podcenit a přes vlažnější začátek zápasu jsme i tentokrát poměrně výrazně zvítězili.

 

1.FC Žamberk vs FC Hlinsko 6:3

střelci: 3x David Kalous, Pavel Géring, David Pelikovský, Nathalie Blechová

Ve druhém zápase jsme se utkali s dětmi z Hlinska, které byly ve většině případů o hlavu větší než naše děti. Opět jsme přečkali úvodní převahu soupeře a i díky výhodnějšímu losu jsme postupně přebrali kontrolu nad zápasem. O poločase jsme sice prohrávali 2:3, ale naše děti byly odhodlané zápas otočit, což se čtyřmi brankami ve druhé části zápasu podařilo.

 

1.FC Žamberk vs FK Česká Třebová  4:5

střelci: 3x Pavel Géring, David Pelikovský

Závěrečný zápas jsme bohužel o gól prohráli, ale nemáme se za co stydět. S dětmi z České Třebové, které si v týdnu zajistili postup do druhého kola Planeo Cupu U11 jsme sehráli vyrovnaný zápas. Až do konce jsme vydrželi bojovat a na konci si vyslechli pochvalu i od trenérů z České Třebové.

 

Celkově turnaj hodnotím kladně a všem dětem patří poděkování za dobrou reprezentaci našeho fotbalového oddílu. Pozitivem je, že se nám podařilo udržet pozitivní nastavení a i když se ne vše podařilo podle představ, tak jsme ve většině případů bojovali jeden za druhého. Ve hře se nám začíná objevovat víc kombinací včetně zakládání postupného útoku při rozehře od brankáře. Rezervy máme určitě ještě v pohybu bez míče a lepší postavení při přebírání přihrávky včetně kvalitnějšího prvního dotyku. Jmenovitě musím za tento turnaj pochválit Sama Skuciuse, Vojtu Pelikovského a Nikiho Šrolera, kteří svým důrazem pomohli zastavit mnoho útoků soupeře a zároveň byli schopni se zapojit i do útočné činnosti našeho týmu. Pája Géring a Davča Kalous si na turnaj oblékli střelecké kopačky a byli našimi hlavními tahouny v útočné fázi.

 

Skupina „B“ – černý tým:

sestava: Marek Sabota, Aleš Hájek, Václav Leksa, Gabriela Baťková, Bartoloměj Bílek, Tobias Táborský, Matyáš Hlaváček

 

1.FC Žamberk vs FK Spartak Choceň  3:6

střelci: 2x Tobias Táborský, Marek Sabota

 

1.FC Žamberk vs FC Hlinsko 1:6

střelci: Gabriela Baťková

 

1.FC Žamberk vs FK Česká Třebová  3:8

střelci: 2x Gabriela Baťková, Tobias Táborský

43