1.FC Žamberk | 8. kolo krajského přeboru MLADŠÍCH ŽÁKŮ
7556
single,single-post,postid-7556,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

07 Říj 8. kolo krajského přeboru MLADŠÍCH ŽÁKŮ

V sobotu dne 28. 9. 20247 jsme na domácím hřišti sehráli zápas s prvním týmem z tabulky proti Lanškrounu.

Do zápasu jsme na jednotlivých postech vstoupili s několika změnami, jelikož nám chyběli ze základní sestavy hned dva obránci. Začátek utkání nám nevyšel podle představ, po tlaku hostů jsme v 7. minutě po zaváhání našeho golmana, inkasovali první branku. Hra se po té vyrovnala a v 10. minutě po chybě v rozehrávce Matěj Hrdina prudkou střelou vyrovnal. Dále byla na hřišti vidět snaha našich kluků otočit remízový stav, ale ve 20. minutě jsme si dali smolný vlastní gól. Aby toho nebylo málo, hned za minutu byl po průnikové přihrávce za naši obranu stav 1:3. Do druhé půlky zápasu šli kluci s patřičným nasazením, hra se přelévala tam a zpět, ale přes snahu korigovat výsledek jsme po sporné penaltě ve 42. minutě inkasovali po čtvrté. I přes tento nepříznivý stav kluci bojovali, dostávali se pokutového území soupeře a po faulu na Jakuba Hodka byla v 54. minutě nařízena penalta, kterou zkušeně proměnil Jáchym Bartoš. I přes další snahu byl po závěrečném hvizdu rozhodčího konečný výsledek 2:4.

I přes prohru je třeba naše kluky za předvedený výkon pochválit, jelikož to za nepříznivého stavu tzv. „nezabalili“ a s prvním týmem celkové tabulky sehráli kvalitní utkání.

Sestava týmu:

Daniel Kaška, Štěpán Barvínek, Jakub Hodek, Matěj Hrdina, Jáchym Bartoš, Jakub Fousek, Antonín Krček, Jaroslav Kovanda, Adam Maivald, Matěj Musil, Denis Navrátil, Matouš Šrefl.

24