1.FC Žamberk | 5. a 6. kolo krajského přeboru starší přípravky
7563
single,single-post,postid-7563,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

14 Říj 5. a 6. kolo krajského přeboru starší přípravky

V pátém kole krajského přeboru starší přípravky jsme vyrazili na podmáčené hřiště do Poličky, kde jsme se na velmi těžkém terénu postupně utkali s týmy SK Pardubčky, SK Polička a TJ Svitavy.

 

Bohužel se trenérům v této věkové skupině stále nepodařilo získat si na svou stranu všechny rodiče a vytvořit tak opravdový tým rodičů a dětí, kteří žijou s naším oddílem. Na turnaje tak neustále jezdíme s jedním maximálně dvěma dětmi na střídání v každé skupině. Obrovské poděkování patří cca dvanácti rodinám, které s týmem doslova žijí a pokud je to jenom trochu možné, tak ne jenom, že jedou děti na turnaj/zápas ale i rodiče jedou své děti podporovat za což jsme moc vděčni a věříme, že pro ostatní rodiče se stanou vzorem.

 

Skupina „A“ – modrý tým

sestava: Matěj Krátký, Samuel Skucius, David Kalous, Nikolas Šroler, Vojtěch Pelikovský, David Pelikovský, Pavel Géring, Eliáš Plundra

 

1.FC Žamberk vs SK Pardubičky  3:5

střelci: 2x Pavel Géring, Eliáš Plundra

 

1.FC Žamberk vs SK Polička 5:5

střelci: 2x Eliáš Plundra, Vojtěch Pelikovský, Nikolas Šroler, David Pelikovský

 

1.FC Žamberk vs TJ Svitavy  4:8

střelci: Nikolas Šroler, Samuel Skucius, David Pelikovský, Pavel Géring

 

Skupina „B“ – černý tým

sestava: Bartoloměj Bílek, Tobias Táborský, Matyáš Hlaváček, Marek Sabota, Jakub Diblík, Václav Leksa, Aleš Hájek, Gabriela Baťková

 

1.FC Žamberk vs SK Pardubičky  1:4

střelci: Aleš Hájek

Pikantní na tomto zápase byl úvod ve kterém jsme velmi rychle prohrávali 7:0 a naše děti nevěděly kam dřív skočit než jsme si všimli, že náš první soupeř si spletl hřiště a své šikovnější děti poslal hrát na hřiště „B“. Zápas jsme zastavili a děti se na hřištích přehodily. Po zahájení nové hry od stavu 0:0 jsme se sice ujali vedení, ale bohužel to byl náš jediný vstřelený gól v zápase a zaslouženě jsme odcházeli s první porážkou na turnaji.

 

1.FC Žamberk vs SK Polička  4:6

střelci: 2x Tobias Táborský, Marek Sabota, Jakub Diblík

Ve druhém zápase jsme byli svědky dvou rozdílných tváří našeho týmu. V prvním poločase jsme byli lepším fotbalovějším týmem a zaslouženě jsme vedli 4:2. Ve druhém poločase jsme bohužel přestali mít doslova zájem o hru a soupeř toho využil a zaslouženě skóre zápasu otočil ve svůj prospěch.

 

1.FC Žamberk vs TJ Svitavy  1:7

střelci: Bartoloměj Bílek

V průběhu posledního zápasu nás přišli posílit z mladší přípravky Lucas Beneš a Šimon Franke. Proti nejlépe hrajícímu soupeři nám utekl začátek zápasu ale fotbalově jsme odehráli nejpovedenější zápas. Stejně jako na minulém turnaji nás kluci z mladší přípravky „nakazili“ vášní do hry za což moc děkujeme.

 

Šesté kolo krajského přeboru ve Vysokém Mýtě bylo ve znamení zápasů s oddíly z našeho okresu. Postupně jsme si zahráli s FK Letohrad, FK Orlicko a SK Vysoké Mýto. Opět platilo, že na zápas z různých důvodů nepřijelo 40% našich dětí! A tak jsme hráli v každé skupině s jedním hráčem na střídání.

 

Skupina „A“ – modrý tým

sestava: Matěj Krátký, Samuel Skucius, Vojtěch Pelikovský, Pavel Géring, Eliáš Plundra, Nikolas Šroler, David Pelikovský

 

Kluci z modrého týmu odehráli velmi povedený turnaj na kterém nám nevyšlo pouze prvních osm minut závěrečného zápasu. Zbylých 100 minut jsme předváděli na naše poměry velmi pěknou kombinační hru. O zasloužené vítězství v prvních dvou zápasech jsme přišli vždy v závěru utkání. I tak patří všem našim dětem veliká pochvala za předvedenou hru. Po přesunu do obrany odehrál skvěle turnaj Pavel Géring.

 

1.FC Žamberk vs FK Letohrad  2:2

střelci: Eliáš Plundra, Nikolas Šroler

 

1.FC Žamberk vs FK Orlicko  3:3

střelci: Eliáš Plundra, Pavel Géring, Vojtěch Pelikovský

 

1.FC Žamberk vs SK Vysoké Mýto  1:6

střelci: Matěj Krátký

 

Skupina „B“ – černý tým

sestava: Nathalie Blechová, Nela Kalousová, Tobias Táborský, Aleš Hájek, Václav Leksa, Kryštof Ulrych, David Kalous

 

1.FC Žamberk vs FK Letohrad  7:2

střelci: 2x Tobias Táborský, 2x David Kalous, 2x Nela Kalousová, Kryštof Ulrych

 

1.FC Žamberk vs FK Orlicko  3:8

střelci: 2x David Kalous, Nela Kalousová

 

1.FC Žamberk vs SK Vysoké Mýto 1:10

střelci: Tobias Táborský

25