1.FC Žamberk | Krajský přebor starší přípravky – 30.4.2022 Polička
5079
single,single-post,postid-5079,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

01 Kvě Krajský přebor starší přípravky – 30.4.2022 Polička

Omluvenky dětí se na tento turnaj z různých důvodů množily a trenéři se chystali na kritický scénář. Nakonec nám po doplnění čtyř dětí z mladší přípravky zůstalo do každého týmu pouze 7 dětí a to znamená pouze jedno dítě na střídání na celý turnaj.

Našimi soupeři tento turnaj byla Polička, Pardubičky a Pardubice. Přes počáteční strach nám tento turnaj vyšel na výtečnou a jako klub jsme ho doslova vyloupili. Z 12 zápasů jich 10 vyhrál 1. FC Žamberk.

Sestava A tým:
Tomáš Černoch, Matěj Hrdina, Denisa Menzelová, Dominik Šroler, Oliver Konečný, Adam Černý a Filip Brdíček

Žamberk – Polička  3:1 střelci: 2x Dominik Šroler, Adam Černý

Žamberk – Pardubičky  4:3 střelci: 3x Filip Brdíček, Oliver Konečný

Žamberk – Pardubice 4:6  střelci: 2x F. Brdíček, O. Konečný, M. Hrdina

Tým oslabený o několik stálých opor starší přípravky doplnila tentokrát čtveřice kluků z mladší přípravky ročníku narození 2013. Chemie týmu ale zafungovala naprosto úžasně a všech sedm dětí od prvních minut předvádělo na hřišti své dovednosti a k vidění tak bylo spousta krásných akcí. Za svou snahu byly děti odměněny dvěma vítězstvími a i ve třetím zápase většinu času vedly. Bohužel pro nás se soupeři ke konci zápasu povedlo otočit výsledek z 2:4 na 6:4. I tak trenéři i diváci byli s celkovým průběhem a předvedenou hrou spokojeni.

Sestava B tým:
Daniel Kaška, Filip Chládek, Kryštof Suchodol, Adam Maivald, Tomáš Musil, Jakub Fousek, Ivan Nahria

Žamberk – Polička  2:5  góly: Maivald A., Suchodol K.
Tento soupeř nám minulý týden nasypal 12 gólů, takže obavy o výsledek byly velké. Soupeř byl opravdu fotbalový a ne nadarmo mu patří druhá příčka v celkové tabulce. Tam, kde jsme nestíhali ve fotbalovosti, pomáhali jsme si bojovností a naše poločasové vedení 2:0 byl pro soupeře šok a trenéři soupeře nechápali co se děje. Ve druhé půli už nám začaly docházet síly a soupeř zaslouženě utkání ovládl. Přesto za první půli je potřeba klukům smeknout klobouček.

Žamberk – Pardubičky 8:2 góly: 5x Maivald A., 2x Fousek J., Chládek F.
Pokud jsme chtěli body z tohoto turnaje, bylo potřeba si na ně políčit v tomto zápase. Kluci to pochopili a příkladně bojovali o každý míč. Neskutečně produktivní jsme byli i v proměňování šancí, takže výsledek je pro nás opravdu příjemný.

Žamberk – Pardubice  5:3 góly: 2x Maivald A., 2x Musil T., Fousek J.
Tým soupeře vypadal na turnaji opravdu fotbalově a to větší překvapení je naše vyrovnaná hra se soupeřem. Bojovnost nás opět zdobila a výsledek byl pro všechny kluky odměnou.

Na tomto turnaji musíme pochválit všechny kluky, někteří museli zvládnout odehrát bez střídání všechny zápasy. Příkladně bojovali a o výsledek se rvali, přesto musím zmínit výkon Tomáše Musila, který k bojovnosti přidal i velký kus fotbalovosti a dokázal se prosazovat proti přesile a připravovat klukům šance. Adam Maivald byl střeleckým tahounem týmu a jeho produktivita v proměňování šancí byla hodně vysoká. Zeď před naší brankou postavil Kryštof Suchodol, nebylo moc soubojů, které by nevyhrál.

Všem sedmi statečným v každém týmu musíme říct BRAVO, BRAVO!!

Polička

531