1.FC Žamberk | Turnaj starší přípravky – 19.11.2023 Choceň
7123
single,single-post,postid-7123,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

21 Lis Turnaj starší přípravky – 19.11.2023 Choceň

Za deštivého a chladného počasí jsme na umělé trávě v Chocni společně s týmy z České Třebové, Poličky a domácí Chocně sehráli tři přátelská utkání. I přes prohru ve všech zápasech nejsme z výsledku příliš zklamaní, protože jsme si vyzkoušeli různé varianty v brance, obraně i útoku a děti se s tím poprali vcelku dobře. Herně jsme soupeře byli schopni v některých situacích přehrát a viděli jsme spoustu hezkých akcí, bohužel se nám nedařilo v zakončení a často jsme ve vyložených šancích neuspěli. V brance se postupně protočili Niky, Tonda a Jára a všichni si zaslouží pochvalu jak za skvělé zákroky, tak za klidnou a přesnou rozehrávku.

sestava: Štěpán Barvínek, Nathalie Blechová, Robin Hájek, Jakub Hodek, Patrik Kořán, Jaroslav Kovanda, Tonda Krček, Denis Navrátil, Ondra Šilar, Matouš Šrefl, Dominik Šroler, Nikolas Šroler

1.FC Žamberk vs Česká Třebová 2:8

střelec: 2 Jakub Hodek

V prvním zápase nás soupeř přehrál a proměňoval své šance, což se na naší straně i přes jejich značné množství nedařilo a my tak museli skousnout porážku.

1.FC Žamberk vs Polička 3:4

střelci: Jakub Hodek, Štěpán Barvínek, Denis Navrátil

V utkání jsme vedli 3:1, ale po dobrém začátku druhého poločasu jsme polevili a nechali si dát zbytečné góly – některé i z naší nepozornosti.

1.FC Žamberk vs Choceň 4:5

střelci: 2 Jakub Hodek, Štěpán Barvínek, Dominik Šroler

Utkání se neslo v podobném duchu jako zápas s Poličkou, asi čtyřikrát jsme trefili tyč nebo břevno a vyhrát nám tak nebylo souzeno.

Jsem rád, že i v takovém počasí se sejdeme ve velkém počtu a chválím děti i rodiče za zodpovědný přístup k turnajům.

183