1.FC Žamberk | 2. kolo zimní ligy – Letohrad 2.12.2023
7129
single,single-post,postid-7129,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

07 Pro 2. kolo zimní ligy – Letohrad 2.12.2023

V sobotu 2. 12. 2023 v dopoledních hodinách se odehrálo druhé kolo zimní ligy v Letohradě. Počasí už nebylo tak přívětivé jako v minulém kole, ale i tak pořadatel pro týmy zajistil slušně připravené hřiště. V tomto kole se naši kluci utkali s týmy Letohradu, Svitav a České Třebové, kdy omluvenka přišla od týmu Jiskra 2008 (Králíky/Červená Voda).

Sestava týmu:

Jakub Vrba, David Kmeť, Matěj Hrdina, Štěpán Barvínek, Samuel Skucius, Dominik Šroler, Antonín Krček, Filip Brdíček, Oliver Konečný, Jakub Hodek

Proti soupeřům z Letohradu a České Třebové bylo po několika minutách jasné, kdo je na hřišti pánem. Kluci soupeře prakticky k ničemu nepustili, kdy kombinační hrou ovládli hřiště, fotbalem se bavili a soupeře převálcovali rozdílem třídy, o čemž svědčí i konečné výsledky.

Zápas proti týmu ze Svitav, se kterým jsme se v této sezóně utkali již několikrát, byl opět vyrovnaný, ikdyž začátek utkání nám moc nevyšel a prohrávaly jsme o dva góly. Kluci ukázali bojovnost, ale tentokrát to na celkový obrat nestačilo a z vítězství se nakonec radovali kluci ze Svitav.

Výsledky:

1.FC Žamberk vs FK Letohrad  9 : 1

střelci:  3 x Dominik Šroler, 2 x Oliver Konečný, Filip Brdíček, Matěj Hrdina, Antonín Krček, Jakub Hodek

 

1.FC Žamberk vs TJ Svitavy  4 : 5

střelci:  2 x Filip Brdíček, Dominik Šroler, 1 x vlastní

 

1.FC Žamberk  vs  FK Česká Třebová  13 : 3

střelci: 6 x Oliver Konečný, 3 x Dominik Šroler, 2 x Jakub Hodek, David Kmeť, Filip Brdíček

171