1.FC Žamberk | Vybudování osvětlení tréninkového hřiště
7523
single,single-post,postid-7523,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

15 Zář Vybudování osvětlení tréninkového hřiště

Posledních několik let jsme měli problémy při množství dětí a všech věkových kategorií poskládat tréninkové jednotky v jarních a podzimních měsících. Dřívější příchod tmy nám ubíral čas k využití hřišť pro všechny týmy a tak jsme se už před dvěma lety rozhodli pro další investici do sportovního areálu.
Využili jsme nabídku města Žamberka a převezli nevyužité stožáry rušeného starého zimního stadionu.  Provedli jsme zasíťovaní kabely do již dříve připravených tubusů a instalovali čtyři 12m stožáry. Tím pro nás skončila první etapa investice.

Na začátku letošního roku jsme požádali o dotaci Pardubický kraj a k naší radosti nám byla poskytnuta dotace v programu Program C1 – Podpora výstavby, rekonstrukcí a oprav sportovních zařízení, pořízení investičního movitého majetku sportovních zařízení a organizací ve výši 180.000,- Kč. Na začátku září proběhla vybranou firmou instalace dvanácti LED světlometů. Celková cena závěrečné etapy, instalace osvětlení hřiště, byla realizována ve výši 326.513,- Kč.

Pevně věříme, že vynaložené prostředky klubu budou na dlouhou dobu ku prospěchu všech týmů a po již dříve vybudované automatické závlaze na tomto hřišti jsme navýšili využitelnost tohoto hřiště o desítky hodin ročně.

Foto stožár  Sloup montáž světla ve dne 2 Osvětlení v noci 2

 

 

191