1.FC Žamberk | Dorost: Žamberk – Žichlínek
7539
single,single-post,postid-7539,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

25 Zář Dorost: Žamberk – Žichlínek

V našem třetím domácím zápase jsme chtěli konečně naplno bodovat a předvést zlepšenou hru, která se nám momentálně nedaří. První úkol jsme splnili, ale zlepšenou hru jsme předvedli jenom první polovinu. Druhý poločas už opět výkon spadl pod naše možnosti a zápas se spíše dohrával.

Žamberk – Žichlínek 3:1 (3:0)     góly: 4´Fejkel, 6´Kos a 22´Suchodol

Do zápasu jsme vstoupili aktivně a hned první příležitost proměnili. Kos udržel míč v rohu vápna, přihrál na roh vápna Fejkelovi, které si míč potáhl a jeho střelu před bezmocným brankářem tečoval obránce 1:0.
Opaření hosté za další dvě minuty inkasovali znovu, Brebis potáhl míč po pravé straně a centrem přesně našel Kose, ten udělal dobrý první dotek a vypálil přesně k tyči 2:0.
Následně měli první gólovku hosté, nedůraz po standartní situaci využil hostující útočník, který míč směřující do zámezí vrátil před branku a Mihulka musel proti hlavičce z blízka vytáhnout reflexivní zákrok.
Skóre se měnilo až ve 22´, kdy odvrácený míč po rohovém kopu krásnou střelou k tyči uklidil Suchodol 3:0. Hra se potom trochu uklidnila a ohrožení branky nebylo moc vidět. Přesto do konce poločasu byla jedna krásná akce vidět. Brebis uvolnil průnikovou přihrávkou Kose, který se ocitl sám před brankářem, ale zakončení ho tentokrát zradilo.

Kdo čekal ve druhém poločase gólové hody, byl zklamán. Naše hra ztratila přesnost, nápad a kolektivní pojetí hry. Nutno podotknout, že svým způsobem za to mohla i velká obměna kádru (5 střídajících hráčů) během hry. Za celý druhý poločas jsme si vypracovali pouze dvě větší šance, ale bez gólového efektu.

Hosté dvacet minut před koncem vykřesali naději, kdy po nedůrazném souboji dvou našich hráčů s jedním soupeřem vyplul míč před osamoceným hráčem soupeře, který lobem „alá Poborský“ přehodil našeho vyběhnutého brankáře 3:1.

Na větší tlak se už soupeř nezmohl a po trestném kopu z hranice vápna, který Brebis poslal mimo tyče, byl zápas ukončen.

58